MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Security & Viruses arrow Topic: Slow running despite BB
October 20, 2019, 02:05:21 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 20, 2019, 02:05:21 AM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
Welcome to MyTechSupport.ca! - Registration is FREE, so why not join our friendly community today?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Slow running despite BB  (Read 1329 times)
Jaxa
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 60


Bookmark and Share

View Profile
« on: October 27, 2005, 12:54:37 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:



Hi again Sad

Ok, using WindowsME and things are running slower for me than they were.
Pages tend to load as fast as ever (i'm on BB) except the last part where the bar will be showing around 99% blue before it finally completes about 10-20 seconds later.

Around 20 - 30 times over the past 2 months i've been forced to shutdown because everything just froze, sometimes when viewing an online movie, sometimes when there are flash ads on a page

I was wary of downloading Java Runtime Environment in the past as wheneever i had it this kind of thing seemed to happen.
Possibly coincidence but i wouldn't know.
The same can be said of Mediaconnectivity which i use

No virus has been detected in anything i use (ad-aware, AVG, pcbugdoctor, Zone Alarm, Spybot)

**LOGFILE WITH ALL HIDDEN FOLDERS SHOWING FOLLOWING A REBOOT**

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 01:37:41, on 27/10/2005
Platform: Windows ME (Win9x 4.90.3000)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\RESTORE\STMGR.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\PROGRAM FILES\CYBERLINK\POWERDVD\PDVDSERV.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\ATIPTAXX.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGCC.EXE
C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGAMSVR.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\PROGRAM FILES\ZONE LABS\ZONEALARM\ZLCLIENT.EXE
C:\PROGRAM FILES\THOMSON\SPEEDTOUCH USB\DRAGDIAG.EXE
C:\PROGRAM FILES\MOZILLA FIREFOX\FIREFOX.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE
C:\WINDOWS\DESKTOP\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://uk.yahoo.com/
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\WINDOWS\SYSTEM\QTTASK.EXE" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [AtiCwd32] Aticwd32.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AtiKey] Atitask.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AtiPTA] atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGCC.EXE /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_AMSVR] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGAMSVR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SpeedTouch USB Diagnostics] "C:\Program Files\Thomson\SpeedTouch USB\Dragdiag.exe" /icon
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] mstask.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [*StateMgr] C:\WINDOWS\System\Restore\StateMgr.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [ATIPOLAB] ati2evxx.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [TrueVector] C:\WINDOWS\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE -service
O4 - Startup: MICROSOFT OFFICE.LNK = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\OFFICE10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\npjpi150_04.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\npjpi150_04.dll
O16 - DPF: {41F17733-B041-4099-A042-B518BB6A408C} - http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52/20041101/qtinstall.info.apple.com/pthalo/us/win/QuickTimeInstaller.exe

Cheers
Logged

 
Sherlock19
Sr. Member
****

Karma: +1/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 109


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: October 27, 2005, 01:11:35 AM »

here is an idea go buy yourself a copy of windows xp it is 100% worth it and easier to work with
Logged

 
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: October 29, 2005, 04:50:46 PM »

Sherlock19 please do not reply to threads that contain a HJT log.
 Suggesting this person purchases XP is also out of line. You do not know if this persons computer even meets the requirements to use XP. They may only be running 64mb of memory.


Jaxa, I see nothing malious in your log. Make sure you have all your Windows Updates and Security Packs installed.
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
Sherlock19
Sr. Member
****

Karma: +1/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 109


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: October 29, 2005, 07:03:46 PM »

sry geek girl i didnt know that i couldnt do that never again
Logged

 
Jaxa
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 60


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #4 on: November 01, 2005, 01:17:53 PM »

Cheers, GG

I reckon myself it's a compatibility problem and nothing as such wtong with the computer.

Thanks mate Cool
Logged

 
Pancake
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +78/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3915


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #5 on: November 03, 2005, 04:30:12 AM »

From what I can see you maybe correct.There is no malware in the log.It's clean.
Logged

An Australian Member of

EDDY
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page April 10, 2017, 01:20:53 PM