MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Internet & Email arrow Topic: cookie help
July 18, 2019, 07:42:49 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 18, 2019, 07:42:49 PM

Login with username, password and session length
 
News
New  Got pics of your modded PC or want to show off your cool desktop, visit our new Show & Tell forum!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: cookie help  (Read 1466 times)
sassycat398
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 14, 2003, 04:36:16 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:
[H    HI, I'm using IE6 and when i try to sign into my hotmail account it tells me my cookies are disabled. I've tried everthing in the internet options privacy and security tabs and nothing is working hotmail sign in still says cookies are disabled but I'm showing they are enabled. this started 2 days ago and i'm out of ideas. I've also tried shutting down zone alarm and that did not work. Any ideas on how I might fix this? thanks.
Logged

 
Doctor Smith
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 718


Dumb questions welcomed


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 14, 2003, 04:46:42 PM »

NOT ENOUGH OS & SYSTEM INFORMATION TO CONTINUE...

What version ZA?
Logged




sassycat398
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: March 14, 2003, 04:52:52 PM »

windows me  zone alarm version 2.6.0.362
Logged

 
sassycat398
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: March 14, 2003, 06:12:38 PM »

found the prob. my computer time and date was set to mar 21 set it back to 14th and now all is well.
Logged

 
datman_in
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 51


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #4 on: March 15, 2003, 05:41:18 PM »

just log in on some other system n then log out from that system and then try using your sytem or update your service pack
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #5 on: March 15, 2003, 05:46:56 PM »

Hi sassycat398,

That's great! I'm glad you got your problem solved!

Thank you for updating your post with your solution! Grin
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page July 09, 2018, 12:37:05 AM