MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: No sound!!
May 28, 2020, 08:59:56 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 28, 2020, 08:59:56 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  New Poll on our main page!
"My experience with Vista..."
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: No sound!!  (Read 925 times)
dawno
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


Bookmark and Share

View Profile
« on: April 25, 2006, 04:23:12 AM »

Hey

Long story short I fried my motherboard, had a tech come over and reinstall but he reinstalled a pirated version of XP so I wasnt comfortable with that so I went and bought XP and installed.  But now I have no sound and when I went to turn it up I cant do anything, I get a window sfter troubleshooting that says no active mixer devices available.  I do have speakers they have always worked and worked on the verison I jusy go rid of.  So can someone please help this idiot here Lips Sealed and tell me what to do  Huh?

Thanks Dawn
Logged

Dawn
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: April 27, 2006, 12:43:50 AM »

Hi dawn

What you need to do is install your motherboard drivers. Do you have your motherboard cd? Do you know what your motherboard make/model is?
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
dawno
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 16


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: April 27, 2006, 01:24:30 AM »

Thanks alot I installed the driver from the CD and I have sound!! Grin
Logged

Dawn
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: April 27, 2006, 01:27:24 AM »

Great news  Grin

Thanks for visitng MyTechSupport.ca
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
redaxe
Supreme Loonie
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +16/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1276


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #4 on: May 18, 2006, 09:14:15 PM »

Since the issue has been resolved, I'm locking this thread. If you need further assistance in this regard, don't hesitate to send a personal message to one of the moderators for this forum and we'll unlock it for you. Smiley
Logged

Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page July 01, 2018, 05:25:11 PM