MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: No audio when connecting front audio jumpers.
July 16, 2019, 05:39:21 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 16, 2019, 05:39:21 AM

Login with username, password and session length
 
News
Help us help you! Help us help you by helping out! The more people know about us, the more help will be available. Click here to find out how...
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: No audio when connecting front audio jumpers.  (Read 867 times)
bustitnote
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 26


Bookmark and Share

View Profile
« on: August 10, 2006, 05:53:27 AM »

I have built quite a few PCs but with one common problem. When I connect the front audio jumpers to the motherboard (tried on several makes ie MSI, ECS, Gigabyte) the rear audio no longer works. I have follwed the instructions in the manuals but it doesn't explain whether or not this happens by default. Sometimes I have had ATX cases which have a block connector which allows both front and rear to be connected, this seems strange considering that the connections I do are the same but without the block connector just seperate jumpers. PC Smash
Logged

 
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: August 28, 2006, 11:30:27 PM »

Have your tried switching the connector(s) around? You will notice on the connector, there is a small arrow, this is the + (positive) connector, make sure you are connecting to the positive connector on the mobo
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page March 15, 2019, 03:29:32 PM