MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Webmasters : Web Design Problems arrow Topic: Is Their any possibilityy of changing php.ini using php script
June 26, 2019, 02:56:26 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 26, 2019, 02:56:26 PM

Login with username, password and session length
 
News
Welcome to MyTechSupport.ca! - Registration is FREE, so why not join our friendly community today?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Is Their any possibilityy of changing php.ini using php script  (Read 2382 times)
Alok
Hero Member
*****

Karma: +0/-1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 213

Alok


Bookmark and Share

View Profile
« on: December 05, 2006, 06:55:06 AM »

Hi all
I want to change php.ini Directly From My Server root
I have a IIS Server and want to use some features without the intrruption of
System Admin process just to keep security higher.
Had any body available tryed her to modify php.ini from a remote Script.
I have the Webmaster rights to upload the contents to the server.
and I want to modify My own Server's Conf File
Not Intrested to Disturb any other body.
Help if any body can
Regards
Alok Tiwari
Logged

ALOK TIWARI
mralokkp
Andy12
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: December 15, 2006, 09:35:04 AM »

Hello

Just have a look on this
http://classicwebsites.org/exclusiveservices/php.htm

Hope this helps you...........Smiley

Thanks
Andy
Logged
Alok
Hero Member
*****

Karma: +0/-1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 213

Alok


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: December 16, 2006, 03:17:37 AM »

Dear Andy.
That Description deals with the entry lavel php notes. I want to change php.ini
Using a script Based on php on my own server just to increase security.
Kindly suggest if you experienced same problam or gone through same concept.
Regards
Alok Tiwari
Logged

ALOK TIWARI
mralokkp
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page April 18, 2019, 09:23:30 PM