MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Application Problems arrow Topic: Microsoft Word program will not work!
April 06, 2020, 04:51:02 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 06, 2020, 04:51:02 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  New Poll on our main page!
"My experience with Vista..."
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Microsoft Word program will not work!  (Read 1004 times)
Gere
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 227


Bookmark and Share

View Profile
« on: April 17, 2007, 04:37:24 PM »

Windows ME     Microsoft Internet Explorer version 6

Me again....more troubles!   PC Smash  When I try to open the Microsoft Word program which is still shown as being installed on my computer, it will not open; I also received an email attachment today (from a trusted source), and it required Microsoft Word to view it, and it will not open.  All that happens is that my computer freezes!   I have no idea in the world what the problem is.  I cannot upgrade to version 7.0 on this computer.  Can you suggest anything?  If my System Restore still worked, I could try that, but it doesn't.  I hate Windows ME!

Thanks!

gere
Logged

 
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: April 20, 2007, 10:54:58 AM »

Have you tried to uninstall and reinstall?

You might want to try using Open Office.org
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
Gere
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 227


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: April 20, 2007, 11:56:28 AM »

Thanks for your advice.  I did reinstall and it works.  This site is GREAT!! 

gere
Logged

 
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: April 20, 2007, 01:37:03 PM »

Glad I can help  Grin
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page September 29, 2017, 03:14:30 AM