MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Application Problems arrow Topic: Certain websites, like facebook, will only display in text only mode
September 16, 2019, 11:48:58 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 16, 2019, 11:48:58 PM

Login with username, password and session length
 
News
Article Writers We are looking for quality, informational articles to add to our Computer Articles
Please contact us if you are interested in submitting some....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Certain websites, like facebook, will only display in text only mode  (Read 4231 times)
Seff
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 08, 2009, 08:59:25 AM »

Hi,
I'm experiencing quite an annoying problem. The sites I frequent most are not displaying properly in any of the browsers I use: IE, Firefox, Safari.
The sites I frequent are: msn.com (hotmail), yahoo answers, facebook, and the comedynetwork.ca. Yahoo, MSN, and Facebook will actually load, except they take an extremely long time (like back to the dial up days) and they only display an abridged, text only version. There are no colors, backgrounds, and mostly no pictures. It's the same with all three browsers. I'm on Vista home premium.

They were working last night. I left a Firefox browser with some of these sites open last night. Woke up this morning and now none of them work. I tried a system restore without success. I tried deleting cookies, and clearing the cache. I tried turning off firewalls and anti-virus programs. I even tried visiting the sites on a virtual drive that has XP on it. There are supposedly no files shared between XP and the host OS Vista. Nothing.

 Any advice would be greatly appreciated. Thanks.
Logged
Seff
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 08, 2009, 03:09:34 PM »

Solved!

A corrupt user account was to blame. Creating a new one fixed the issue.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page December 10, 2018, 09:00:10 PM