MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Operating Systems : Microsoft arrow Topic: Cant install winXP !!
September 20, 2019, 04:31:34 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 20, 2019, 04:31:34 AM

Login with username, password and session length
 
News
New  We now offer MyTechSupport.ca Merchandise! Every purchase goes towards maintaining our site.
Thank you for supporting MyTechSupport.ca!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Cant install winXP !!  (Read 1136 times)
ePig
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 25


Bookmark and Share

View Profile
« on: July 01, 2003, 09:22:56 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:XP pro
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:


During XP installation, some of the setup files cant copy. That was luna.mst and others. I use legal CD to install. And I was used a new mother board(Asus A7V8X-X). Last time I used MSI KT333 mainboard. I have try many ways to install. Most successful stage is install winME then upgrade to XP FAT32. It's possible the hardware failure?  
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: July 07, 2003, 02:42:41 PM »

Hi,

Is your WinXP cd clean?
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
ePig
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 25


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: July 10, 2003, 02:02:45 AM »

No! Then I sent it to PC shop. They told me that my Kingmax 256DDR PC333 cant suit to the new mainboard. Then I bought a new magic pro 256 DDR400. Now is ok..
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: July 10, 2003, 12:50:47 PM »

That's great! Glad you got your problem solved! Grin
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 10, 2018, 09:11:59 AM