MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: my tastbar and start button have disappeared!!!!!!
June 02, 2020, 03:30:48 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 02, 2020, 03:30:48 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  Got pics of your modded PC or want to show off your cool desktop, visit our new Show & Tell forum!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: my tastbar and start button have disappeared!!!!!!  (Read 985 times)
reecis
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: October 14, 2003, 02:43:49 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:
Problem Application Name & Version:windows 98
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:

as i have stated,my taskbar and start button have completely dissapeared.the internet's working fine but there's just grey area where evrything used to be.please help.
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: October 14, 2003, 04:16:59 PM »

Hi,

Is it possible the taskbar was simply moved? Do you see a line at the bottom of your screen? If so, click on it, hold the mouse button and drag it up.

Where do you see the grey area? In Internet Explorer?
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
reecis
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: October 14, 2003, 05:14:10 PM »

Hi,

yes it is still there it's just that the icons are all gone and the start option is gone too.there's just nothing there but the grey background where everything used to be.everytime i point to the area with my mouse,i see the hourglass symbol.i've also been experiencing alot of freezing and having to restart all the time.what's going on?
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: October 14, 2003, 05:30:31 PM »

Hi,

I would run an antivirus scan.

Try http://housecall.trendmicro.com for a free online scan.
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page September 22, 2017, 01:03:12 AM