MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Application Problems arrow Topic: Disk Cleanup Freezes
August 22, 2019, 01:22:57 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 22, 2019, 01:22:57 AM

Login with username, password and session length
 
News
New  Check out our improved Download section for tons of software....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Disk Cleanup Freezes  (Read 3244 times)
tomfromuk
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9


Bookmark and Share

View Profile
« on: November 12, 2003, 07:37:58 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:Windows XP
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:



Hi, im having a problem with the Disk Cleanup Tool on Windows XP, when i launch it, it now just freezes !. I close it but it still remains open under processes and takes up 100% of CPU usage so i have to close it in Task Manager. The page it freezes on is where it calculates how much space you are able to free under the drive
Any help u can give me to solve this one would be appreciated
Many Thanks
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: November 12, 2003, 09:49:31 PM »

Hi,

Check out these Microsoft Knowledge Base Articles:

The Disk Cleanup Tool Stops Responding
Disk Cleanup Tool Stops Responding While Compressing Old Files
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
tomfromuk
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: November 13, 2003, 06:57:49 PM »

Many Thanks for your help on this. Ive amended the registry and all is working ok now:)
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: November 14, 2003, 03:40:57 PM »

That's great! Glad you got your problem fixed! Grin
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 25, 2018, 07:48:05 AM