MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Internet & Email arrow Topic: Can't connect to the Web
August 25, 2019, 05:27:08 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 25, 2019, 05:27:08 AM

Login with username, password and session length
 
News
Help us help you! Help us help you by helping out! The more people know about us, the more help will be available. Click here to find out how...
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Can't connect to the Web  (Read 860 times)
Tipster
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« on: December 01, 2003, 06:26:54 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:Win 98se
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:



A couple of weeks ago I was instructed to upgrade by ATT Worldnet acct to a new version of the software Vers. 7.  I downloaded the program from the web, and installed the program.  Ever since this has been done, I am unable to connect to the web..I get a handshake and a connection only brief, and then an error message "can't connect to the registration server, try again"

I think either there is a corrupted or missing file after the install, as I have tried getting on to other ISP's now and can't.  I get the same message.  Phone line is ok.   Any ideas on what is wrong and how I might get the system back up?
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: December 01, 2003, 05:12:22 PM »

Hi,

I would try to re-install the Windows Dial-up Adapter.

Make sure you have all the info for your Dial-Up connection before doing this.

1. Open "My Computer" and double click "Dial-Up Networking"
2. Right click your connection and select "Properties"
3. On the "General" tab, write down the phone number
4. Go to "Server Types" tab and click on "TCP/IP Settings..." button and write down your settings (if any)
5. Close the connection properties, select the connection and delete it.
6. Go to the Control Panel and open Network
7. Select "Dial-Up Adapter" and remove.
8. Then Add the adapter back and supply your Win98 CD when asked.

Let me know if this helps
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 16, 2018, 07:33:24 PM