MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Computer Related Discussions arrow General Discussions arrow Topic: How to transfer large files? help please
November 18, 2019, 10:38:01 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 18, 2019, 10:38:01 AM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
Article Writers We are looking for quality, informational articles to add to our Computer Articles
Please contact us if you are interested in submitting some....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: How to transfer large files? help please  (Read 1339 times)
Euros
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« on: January 01, 2004, 12:24:32 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:xp pro
Problem Application Name & Version:how to move big files
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:


For the last couple of months I have been forced to use a laptop which is so old and slow you would not believe!! Over these months one of my continuous saves has reached 75MB. What I need to do is transfer this file to my desktop. How can I do this without having to spend a load of cash on some flash memory. This laptop does not have a cd wrier so that option is out.


Any help would be greatly appreciated.


I've had to bite the bullletand buy myself a small 128mb pen drive.
It's unfortunate that i had to spend the money but i found a cheap drive on ebay.
cheers for your help.
« Last Edit: January 05, 2004, 06:05:02 PM by Euros » Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: January 05, 2004, 05:16:10 PM »

Does the laptop have a built-in network card? If so, you could buy a network card for your desktop and cross-over network cable to do the transfer.
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page November 09, 2017, 12:24:39 PM