MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: NEW PC BOOT PROBLEM
September 22, 2019, 06:14:31 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 22, 2019, 06:14:31 AM

Login with username, password and session length
 
News
12th Anniversary Celebrating 12 Years! (1997 - 2009) 12th Anniversary
Thanks to ALL that make this site what it is!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: NEW PC BOOT PROBLEM  (Read 1043 times)
A.P.NEWMAN
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: February 12, 2004, 01:55:21 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:NOT INSTALLED YET
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:GIGABITE GA7VA KT4OO M/B, AMD ???2400+XP ,512MB 2700PC RAM
Error Messages:THE SYSTEM WILL BOOT UP AND SYSTEM HELTH IS OK BUT I HAVE NO CONTROL IN THE BIOS SET UP SCREEN. PLEASE HELP!



« Last Edit: February 13, 2004, 01:13:38 AM by A.P.NEWMAN » Logged

 
Pancake
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +78/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3915


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: February 13, 2004, 08:42:25 AM »

What do you mean by "No control"
Logged

An Australian Member of

EDDY
A.P.NEWMAN
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: February 14, 2004, 03:02:28 AM »

THANKS FOR YOUR REPLY PANCAKE
WHAT HAPPENS IS,
THE MACHINE WILL BOOT UP TO THE POST SCREEN I AM ABLE TO  ENTER THE BIOS SETTINGS SCREEN BUT CANNOT EFFECT ANY KEY BOARD COMMANDS.
A COUPLE OF THINGS I HAVE NOTICED ARE THE GRAPHICS ARE SLIGHTLY CORRUPTED AND THE POST DOES NOT COUNT THE DDR MEMORY.
I HAVE REMOED PCI CARDS AND ALL DRIVES, TO NOT EFFECT
HOPE THIS HELPS
THANKS AGAIN
A.P.NEWMAN
« Last Edit: February 14, 2004, 03:05:16 AM by A.P.NEWMAN » Logged

 
Pancake
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +78/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3915


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: February 14, 2004, 03:16:53 AM »

Have you installed the operating system yet. If you have two sticks of ram take them out and try one at a time.
Logged

An Australian Member of

EDDY
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 13, 2018, 11:35:42 AM