MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Operating Systems : Microsoft arrow Topic: More like a superexpert riddle than just a problem
November 22, 2019, 09:11:54 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 22, 2019, 09:11:54 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  We now offer MyTechSupport.ca Merchandise! Every purchase goes towards maintaining our site.
Thank you for supporting MyTechSupport.ca!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: More like a superexpert riddle than just a problem  (Read 728 times)
Vasilis Siourounis
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 11


Bookmark and Share

View Profile
« on: February 16, 2004, 09:56:02 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: XP Pro [English Version]
Problem Application Name & Version: Explorer
Problem Hardware Make & Model: -
Error Messages: -



Hello everyone! My problem is not quite serious, althought pretty irritating! Before I continue any furhter, I should say that I don't expect anyone to reply, as a result of the nature of my "problem"! Anyway, as shown in the attached pic. my internet connections are arranged a certain way, as you look them from the start menu. My question: What if I wanted to rearange them? It would really make my life easier..

Download Attachment: PrintScreen.JPG 14.06 KB
Right click and select Save Target As... then rename the file as shown here and save.
Logged

 
Pancake
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +78/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3915


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: February 17, 2004, 08:27:07 AM »

You can move them from the list and put them on your desktop if you like.Right click on "upnet" and from the dropdown menu select "create shortcut".It will then tell you it will put it on the desktop.
Logged

An Australian Member of

EDDY
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: February 17, 2004, 02:06:13 PM »

Hi,

Since they are sorted alphabetically, why not rename them like this...

1 upnet
2 tellas

or something similar?
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Vasilis Siourounis
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 11


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: February 17, 2004, 10:54:17 PM »

Pancake, I'm sorry, I forgot to mention that I already have them on my desktop. The mistake is mine, I'm sorry. Thanks for taking your time, anyway!

Admin, you are the best!! Wonderfull idea! Thanks
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 14, 2018, 07:22:31 PM