MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: Cannot Play any Video
April 23, 2019, 03:07:46 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 23, 2019, 03:07:46 AM

Login with username, password and session length
 
News
Article Writers We are looking for quality, informational articles to add to our Computer Articles
Please contact us if you are interested in submitting some....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Cannot Play any Video  (Read 767 times)
leroyr6
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: February 27, 2004, 09:14:23 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: windows XP Pro
Problem Application Name & Version: Windows Media Player/Real Player/all player
Problem Hardware Make & Model:Nvidia GeTI4200
Error Messages:None



Please help. For no reason at all mt PC has stopped playing video in whatever player I try to use, although I have sound. It will not play DVDs or any video. I have updated the drivers for the video card and tried a system restore to a point when I knew that video worked, but still no video.
Can someone please help?
Logged

Leroy
starfish
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: February 29, 2004, 11:29:09 AM »

have you got codecs installed like divx codecs and xvid codecs?
Logged

+Win XP Professional
+Jetway n2pa-ultra with realtek AC97 onboard
+Athlon XP 2600+
+3x512 DDR Mushkin
+Jetway Nvidia 5600XT 256mb
+100G maxtor 7200rpm
+Lucent Win Modem
+Millennium 400watt MI-X28K-4W blue Midi Tower
+Mitsubishi DVDR 4X
+BenQ 17in TFT
leroyr6
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: March 01, 2004, 07:42:36 AM »

Yes I have both divx and xvid installed.
Logged

Leroy
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page November 14, 2016, 09:10:10 PM