MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Game Problems arrow Topic: FS2002 and MOHAA: lock-ups and slow performance
August 18, 2019, 10:16:01 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 18, 2019, 10:16:01 PM

Login with username, password and session length
 
News
New  We now offer MyTechSupport.ca Merchandise! Every purchase goes towards maintaining our site.
Thank you for supporting MyTechSupport.ca!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: FS2002 and MOHAA: lock-ups and slow performance  (Read 1327 times)
vuoripe1
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 05, 2004, 09:04:25 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: Win Me
Problem Application Name & Version: FS2002 and MOHAA
Problem Hardware Make & Model: Compaq Presario 7113 EA
Error Messages:


Hi,

I'm trying to find some tips to solve the problem with lock-ups with FS2002 and MOHAA.

My PC is Compaq Presario +1500Mhz, 256Mb RAM, Geforce2 32Mb and I still got frustrating problems.

After having tested the game playing with various configurations (the both above-mentioned games and even with no hardware acceleration with FS2002)the behaviour pattern is the same: the game frequently stops with sandglass and 8 times of 10 it locks-ups after 15 minutes.

Any similar experiences?

Best regards,
Pekka Vuorio

Logged

 
rmgh
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 61


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 16, 2004, 09:43:28 PM »

Hi there,

I get my mouse appearing on top of V-Rally but it doesn't freeze the game.  Did any of the different configurations change what would happen?
e.g. it took longer to freeze
Logged

 
phil
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: June 16, 2004, 07:56:02 PM »

more ram!..vidio card 64mb also lower all settings
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 19, 2017, 09:15:33 PM