MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Operating Systems : Microsoft arrow Topic: Missing files?
April 07, 2020, 05:59:37 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 07, 2020, 05:59:37 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
Help us help you! Help us help you by helping out! The more people know about us, the more help will be available. Click here to find out how...
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Missing files?  (Read 1231 times)
Sarah
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 6


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 06, 2004, 02:52:49 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:Windows 98
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:  missing: hpwemon.386
                 missing: hpwbands.386
                 missing: hpwpeppy386

                 error loading d3d1.dll

These errors happen at start up.  The system does load and I seem to be able to get into the programs.  

I cannot figure what these files are nor can I find them on my other 98 computer.

Please help.





« Last Edit: March 06, 2004, 02:55:55 PM by Sarah » Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 06, 2004, 03:03:08 PM »

Hi,

Do you have an HP LaserJet printer attached to this system?

If so, re-install the drivers for it.
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Sarah
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 6


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: March 06, 2004, 08:56:48 PM »

I have the following printers under the Printer folder:

oki ol410e  (default)

lexmark z52 color (have printer)

hplaserjet 6lpcl   (do not have printer)

fax printer  - ?

mspublisher color  (don't have printer)

mspublisher images ?


Logged

 
toolDave
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 21


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: March 09, 2004, 04:43:55 PM »

In the printers folder, right click and delete any printers you don't have, and set the one you use as default, then re-boot.
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page April 12, 2018, 03:21:59 AM