MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: nVidia FX 5200 XFX MAJOR PROBLEM!
April 25, 2019, 08:03:23 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 25, 2019, 08:03:23 PM

Login with username, password and session length
 
News
New  Looking for cheap hardware and/or software?
Visit our new Online Store where you will be able to purchase from a reputable vendor by country.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: nVidia FX 5200 XFX MAJOR PROBLEM!  (Read 1029 times)
GhostBone
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 15, 2004, 06:34:02 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: Windows XP Pro
Problem Hardware Make & Model: GeForce FX 5200 XFX
Error Messages: NONE :: WINDOWS WONT START!!!


Today i bought a GeForce FX 5200, i installed by uninstalling my GeForce 3's drivers restarting, and then shutting down, i then inserted the card all went fine started WinXP Driver setup (froze a few times) but in the end it worked (I DID NOT END TASK! I just left the PC alone). It then asked me to restart, so i did...and now it doesn't work. I can see the PC Booting, it then goes to Disk Check C: i let it run once done at 100% it's meant to go to the login screen...but it doesn't it just blinks the screen twice and freezes!!! SO i can't access my PC.
Logged

 
Pancake
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +78/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3915


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 16, 2004, 03:50:38 AM »

How big is your power unit. Did you install the driver. What make is your mother board ?
Does you pci slot support 8X ?.Some pci slots work on a low voltage,8X needs a high one so check it in you manual.Check in the bios that its not set to 4X.Also check its seating tight.
Logged

An Australian Member of

EDDY
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 07, 2017, 07:45:30 AM