MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Game Problems arrow Topic: Alien Trilogy won't install anymore
December 06, 2019, 04:49:34 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 06, 2019, 04:49:34 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  New Poll on our main page!
"My experience with Vista..."
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Alien Trilogy won't install anymore  (Read 2045 times)
Paroxysm
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 19, 2004, 05:15:03 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:Windows98SE (Pentium166 - 96MB RAM)
Problem Application Name & Version:Alien Trilogy
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:Requires 8MB RAM or More


When I try to install my old '95 Alien Trilogy game I get a blue DOS  error screen saying it requires 8MB of RAM or more. I should have plenty of RAM to cover that.  I have a RAMfreer program and it shows 20MB free on the average.  I've ran it in WIN98 before and on lesser 32MB '95 machines with no problems. It has autorun install menu that starts up, I click on install, and up pops the error screen saying not enough RAM.
What's going on there?
Logged

Paroxysm
rmgh
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 61


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 21, 2004, 08:18:02 PM »

Hey

I have a game like that.  Does it do its stuff in DOS?
Logged

 
Paroxysm
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: March 22, 2004, 02:36:38 AM »

;)Yep, it's a DOS/WIN95 CDROM that usually installs just fine.  The minimum system requirements are only:
486DX2/66MHz PC
8MB RAM
1MB SVGA Video Card
2x CDROM
2MB Hard Drive Space
This is why I can't understand why I get the error message.
« Last Edit: March 27, 2004, 03:23:34 AM by Paroxysm » Logged

Paroxysm
rmgh
Full Member
***

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 61


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: March 30, 2004, 09:20:45 PM »

Strange, very strange.  I could be to do with the windows version.  And if, when the message comes up, you can click Cancel or something, then do that because you never know if the message is true or not.
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page December 04, 2019, 10:08:08 PM