MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: 3 1/2 floppy lost for me edition
November 15, 2019, 07:08:31 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 15, 2019, 07:08:31 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  Check out our improved Download section for tons of software....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 3 1/2 floppy lost for me edition  (Read 1344 times)
freakman711
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 27


Bookmark and Share

View Profile
« on: March 30, 2004, 06:26:48 PM »

when i go to send to menu my 3 1/2 floppy option is gone i cant save files to my 3 1/2 floppy or a drive i have the me version of windows please help me fix this problem thank you! Smiley
Logged

 
Dizzy
Sr. Member
****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 125


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: March 30, 2004, 10:53:42 PM »

Hi Freakman711,

Welcome to the forum. Grin

Go into Device Manager | Floppy Disk Controllers & see if there are any red X's or yellow !'s listed there.  Also, right click on your floppy disk controller and select Properties and under "Device Usage" make sure it is set to "Use this device (enable)."

Please post back and let us know what you find.

Dizzy




Logged




I am a "One Off Gem."

Just ask My Julian. [Cheesy]
sj1184
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 323


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: March 31, 2004, 03:08:29 AM »

Hi FM711,
Here's how to put the floppy option back in the "send to" menu.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;141017&Product=winme
Take care.
Logged

Sandy
freakman711
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 27


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: March 31, 2004, 06:27:09 AM »

Dizzy i checked everything out in device manager it seems to be ok. i tried to update driver the one being used is ok with no conflicts. to you have any more suggestions! thank you
Logged

 
freakman711
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 27


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #4 on: March 31, 2004, 06:35:58 AM »

Sandy thank you that worked out fine!
Logged

 
sj1184
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 323


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #5 on: April 01, 2004, 04:30:44 AM »

Hi FM711,
Glad it worked for you.Grin
Take care.Cool
Logged

Sandy
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page July 20, 2018, 04:06:17 PM