MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Forum Support arrow Feedback arrow Topic: Replies to posts
October 15, 2019, 05:35:13 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 15, 2019, 05:35:13 AM

Login with username, password and session length
 
News
New  Looking for cheap hardware and/or software?
Visit our new Online Store where you will be able to purchase from a reputable vendor by country.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Replies to posts  (Read 2616 times)
benditup
Hero Member
*****

Karma: +2/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2105


Bookmark and Share

View Profile
« on: April 12, 2004, 03:28:36 PM »

Replies to posts seem to be acting strange

If I reply to a post, my reply sometimes goes above someones that
posted earlier than me
Shocked

Is it just me or anyone else having this problem
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: April 15, 2004, 01:35:22 PM »

Hi,

Can you give me an example of a thread that does this?
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
benditup
Hero Member
*****

Karma: +2/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2105


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: April 16, 2004, 12:58:38 AM »

Hi Admin, Here's an example
http://www.mytechsupport.ca/index.php?option=com_smf&Itemid=42&topic=3136

It hasn't happened recently, I thought because of getting ready for new host change.....
It appears that I post before the original poster because of the time, I even checked the time on my computer just to make sure and
everything was okay.....
I'll have to wait and see if it happens again Smiley
I was going to mention about the login screen also, but figured I would let you get the bugs worked out first. Smiley Smiley

Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: April 16, 2004, 03:00:32 PM »

Hi benditup,

The problem was that the previous host had an hour difference and you probably posted within that time.

This problem should not happen again but please let me know if it does.
The login screen is also fixed!

Thank you for reporting this!
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
mrfixall
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #4 on: April 19, 2004, 03:54:08 AM »

Sandy IO tried the suggestion but the hpoid407.exe was not there.  I remeber visiting this site before and turned off a few startups that were slowing down the computer but I have no hpoid file to click on maybe this is the problem.  so as before I downloded from hp.com the me drivers and it still soes not appear anywhere? So the message still occurs when I try to print.  This has been going on for three wekks and I don't seem to find any anbswers to the problem?  Could you emial me direct if that is not to much a problem.  I seem to be getting a lot of kernel erros that knock me off the internst?
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #5 on: April 19, 2004, 02:31:20 PM »

Hi mrfixall,

Did you post in the right thread?
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page February 23, 2019, 03:47:01 PM