MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Internet & Email arrow Topic: IP problem
November 22, 2019, 04:33:34 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 22, 2019, 04:33:34 AM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
Article Writers We are looking for quality, informational articles to add to our Computer Articles
Please contact us if you are interested in submitting some....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: IP problem  (Read 879 times)
stud101
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« on: July 30, 2004, 04:54:53 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: Windows XP Proffesional
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model: Modarola Surf Board
Error Messages:

   I have a motarola surf board and i was downloading a game (Americas Army)(Free Game) last night and there was a bad storm rolling in and it hit as i was on the pc so then i when to bed while the pc was on downloading still and when i woke up the download was done and then i went to my pc and tryed to go onto internet explorer but all it said was connecitng and then the websites ip
 so i though this is strange si then i when to restrt my modem and when i resarted it same thing happened so i tryed it on my playsation and it connected but then about halfway thoug as it was autherizing it failed so i tried another playsation game same thing so at this time i was pissed to no end  so i pluged it back into my pc (by ther way i dont have a router) and when it connected i looked @ my ip it was 0.0.0.0 i thoug that was weird so i when and restared my modem once again and it had an ip of 0.0.0.0 but then 10 seconds later it changed to another ip then about 5 seconds later it changed again that last change was the ip i had b4 the storm so then i opend up internet explorer and it sayed connecitng and then the websites ip again so then i tryed my teamspeak program and it didnt connect either so then
so what in trying to ind out is WTF did i do why is it doing this and how do i fix it did the stom have a role in this (and i also restarted my pc to )


and right now i am using my dialup modem to  psot this


« Last Edit: July 30, 2004, 05:01:02 AM by stud101 » Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page April 04, 2017, 11:10:06 AM