MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Hardware Support arrow Hardware Devices Problems arrow Topic: Compaq Presario 5471 & hardware upgrades
June 05, 2020, 02:52:45 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 05, 2020, 02:52:45 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  Got pics of your modded PC or want to show off your cool desktop, visit our new Show & Tell forum!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Compaq Presario 5471 & hardware upgrades  (Read 1137 times)
Tribe
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: October 01, 2004, 12:19:12 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: WinXP
Problem Application Name & Version: Compaq Presario 5471
Problem Hardware Make & Model: Compaq Presario 5471
Error Messages: General tech



Hi all!

In addition to my newer computer, I also have an old Compaq Presario 5471, this one, that is;

http://www.ciao.co.uk/product.php/p...Id/4/subTabId/1

Obviously, the computer is outdated in every respect, at least as far as hardware is concerned. Still, it would be interesting to learn what can be done to increase its performance, as I would hate to just throw it away.

Here are my questions;

1. I have a spare Intel Pentium 4 (Northwood) CPU - would it be possible to use that one on the Compaq? The Compaq is equipped with an Intel Celeron 500Mz at the moment.

2. RAM - how much can be installed and what should I buy?

3. Graphics card - it does not have an AGP slot, but can a PCI Card be used instead? Recomandations? By the way, I was hoping to play this game after an eventual upgrade;

http://www.ultimate-gamer.com/rtcw/rtcw.htm

4. Is the machine equipped with USB v1.0 or v2.0?

Thanx in advance!

Tribe



Logged

 
Tribe
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: October 01, 2004, 12:24:04 PM »

Sorry about the bad link - here's the correct one!

http://www.ciao.co.uk/product.php/pName/Compaq_Presario_5471/Pid/1,5215759,5215768/ProduktId/5365810/TabId/4/subTabId/1
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page April 04, 2017, 10:14:27 AM