MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Networking Problems arrow Topic: Why are all of my user names corrupt? Help!
May 26, 2019, 02:30:55 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 26, 2019, 02:30:55 PM

Login with username, password and session length
 
News
New  Looking for cheap hardware and/or software?
Visit our new Online Store where you will be able to purchase from a reputable vendor by country.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Why are all of my user names corrupt? Help!  (Read 897 times)
Shuichi
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 39


Bookmark and Share

View Profile
« on: November 24, 2004, 03:41:25 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: win 98se
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages: none thus far



Hiya!

My brother's computer (the one i primarily use) has that feature where you have to put in a user name and password to log yourself in. My brother uses one and I use one so that we can have our own settings.

So farI have had to change my user name 6 or 7 times b/c they become corrupt for some reason.

When I sign in here is what happens:

- the background changes brom black to that ugly green (and any wallpaper i have is gone)

- the "screen area" changes to 800x600 instead of 1024x768.

- there are extra icons i.e. Setup MSN Internet Access (I don't know where it came from since I have never used MSN access).

- the icons look funny (discoloured, pixelated, larger even after i change the settings back to 1024x768)

- I can access MSN messenger no problem however when I go to use internet explorer that setup thing kicks in. I never complete it b/c it can never detect my modem even though theres one there.

- I cannot seem to re-apply any wallpapers.

My brother has had the same user name the entire time we have had this computer & there have never been problems. Same with the default user (when you press cancel).

I am not sure if this can be considered a major prob or not of if i even put this post in the right place but this is such a pain in the butt and i would like any problems with this computer fixed...

If you can help it would be greatly appreciated! Grin

Thanks much,

Shuichi
Logged

My only wish is to understand what's going on!
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: December 10, 2004, 03:19:33 PM »

Hi Shuichi
Try this
Go to the display settings in your control panel

Click on desktop>customize desktop

Click on the web tab..

Uncheck whatever you see there
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 15, 2018, 06:46:05 PM