MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Application Problems arrow Topic: unable to execute synthcore11.exe
December 08, 2019, 01:44:41 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 08, 2019, 01:44:41 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
Article Writers We are looking for quality, informational articles to add to our Computer Articles
Please contact us if you are interested in submitting some....
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: unable to execute synthcore11.exe  (Read 8100 times)
SuperMonkey
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17


Bookmark and Share

View Profile
« on: November 29, 2004, 06:59:25 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:Windows XP SP2
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:unable to find or execute SynthCore11.EXE program!



everytime i try to load a MIDI or some other audio files from some websites, i get this error message (unable to find or execute SynthCore11.EXE program!) and on websites that would normally have music playing automatically, i get nothing. please tell me the problem and how to fix it, thanks in advance.
Logged

 
Geekgirl
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +25/-1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3175



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: November 29, 2004, 08:33:09 PM »

Hi Supermonkey

Not sure this will help but if your motherboard is an ASUS, try reinstalling your audio drivers
Logged




Girlz Rule ...Boyz Drool
____________________________
ALWAYS BACKUP YOUR REGISTRY BEFORE EDITING
SuperMonkey
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: November 29, 2004, 10:03:36 PM »

There is no need for help anymore, i changed my audio device from soundmax to microsoft GS wavetable synth. Thanks for the suggestion anyway.
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page December 04, 2019, 09:52:58 PM