MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Internet & Email arrow Topic: outlook express 6
November 13, 2019, 03:33:00 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 13, 2019, 03:33:00 AM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
12th Anniversary Celebrating 12 Years! (1997 - 2009) 12th Anniversary
Thanks to ALL that make this site what it is!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: outlook express 6  (Read 1023 times)
bucx
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: January 07, 2003, 03:26:05 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version: windows 98
Problem Application Name & Version: outlook express 6
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:
[hr
My daughter acquired charter pipeline and when it was set
up her email program was changed. How do we get her back on Outlook
Express 6.
« Last Edit: January 07, 2003, 03:30:48 AM by bucx » Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: January 08, 2003, 05:51:37 PM »

Hi,

What is charter pipeline?
What is the problem with Outlook now?
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
mony
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: January 14, 2003, 12:07:47 PM »

i m using outlook express ,win98 to check my mails , but when i try 2 open outlook after connecting to internet . i just got disconnected as soon as i open outlook. i had unchecked the option of hangup in tools>options>connection . But still problem prevails. Please do help me mail me at monythakur@yahoo.com.
Logged

 
Admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +4/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4898



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: January 14, 2003, 02:59:41 PM »

Hi mony,

Can you please start a new thread since your problem is unrelated to this one.
Thanks
Logged

Sylvain Amyot
http://www.mytechsupport.ca

If you like to concept of this site and want to help, click here to find out how.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page August 03, 2018, 05:58:55 PM