MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Wireless Devices Problems arrow Topic: A Installation Challenge for a Master Tech
August 20, 2019, 05:03:35 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 20, 2019, 05:03:35 PM

Login with username, password and session length
 
News
New  We now offer MyTechSupport.ca Merchandise! Every purchase goes towards maintaining our site.
Thank you for supporting MyTechSupport.ca!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: A Installation Challenge for a Master Tech  (Read 1262 times)
networkingnewbie
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Bookmark and Share

View Profile
« on: April 09, 2005, 10:39:02 PM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:XP PRO
Problem Application Name & Version:HP 2510 ALL-IN-ONE WIRELESS
Problem Hardware Make & Model:SET UP TO NETGEAR WGR614 WIRELESS ROUTER
Error Messages: NO TCP/IP FOUND -



I hope you have yer sherlock holmes hat on!
Background: this printer WAS working fine til a week ago. i uninstalled and re-installed the software many times - to no avail. windows firewall is off (for now) on the LAN and the internet connection port. system restore to a earlier (good) date didnt help.

during install the wireless "light" is on indicating a connection to the router; also the printer is directly connected to the router via cat5 at this time per instructions.

The only thing i see as a potential problem is that i (mistakenly) added two new work groups to the system using the "wizard" as i was attempting to rename the groups. one group - the original - has "net" in the name; the second ends with "network", now; and the third is the default "MSHOME". I cant find a way to delete either of these workgroups, or roll them into the first group.

Any thoughts on how to attack this setup prob? Please? Grin

Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page July 04, 2018, 06:44:21 AM