MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Game Problems arrow Topic: steam games get messed up or its my computer plea
November 17, 2019, 06:11:14 PM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 17, 2019, 06:11:14 PM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
Welcome to MyTechSupport.ca! - Registration is FREE, so why not join our friendly community today?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: steam games get messed up or its my computer plea  (Read 2303 times)
nubbz
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 42


Bookmark and Share

View Profile
« on: May 11, 2005, 01:40:04 AM »

PLEASE SUPPLY RELEVANT INFORMATION:
Operating System Version:
Problem Application Name & Version:
Problem Hardware Make & Model:
Error Messages:



everytime i play a steam game like day of defeat or counter strike and the other games my computer will mess up  like in day of deafeat it will just kick me out of the server and counter strike it will just freeze  but i can still look at the score and look around just cant move and the picture its self wont me and skipping sound  so there it hink something is wrong with steam so i reinstall it and even reboot my computer but it still happens so now im think my computer over heating or my videocard is broken . i dont know whats wrong can you please help me im like dieing to play :]
Logged

justin clark
Cactus
Security & Virus Specialist
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +2/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4327


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: May 11, 2005, 02:34:08 AM »

Hi nubbz .. Smiley

How about a little more info .. Wink

How much MEMORY do you have?
What size of CPU?
What's the MAKE&MODEL of your VIDEO CARD?
Does your SYSTEM meet the Game requirements?
Have you had the CASE off the PC recently and BLOWN out all the DUST?

Any info you can supply will help us help you ... Grin


Cactus  

Logged

**PLEASE**.....do not post your hijack log in someone else's thread. Start a separate thread HERE! Thank you.

cactus@mytechsupport.ca

My System Specs

Avg Antivirus::Ad-Aware::Spybot::Windows Update::Recuva
Malwarebytes::SUPERAntiSpywareFREE
nubbz
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 42


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: May 11, 2005, 06:57:04 PM »

my video card is a ge force fx 5700 ultra 128 mb agp nvidia i have two 68 mb hard drives and dvd drive and cd drive i havent had the case blown out  since like maybe 3 or 4 months ago before i got fan filters but dust still gets in there and there is dust in there my mother board is a k7n2 delta ,ddr 6.4gb memory bandwidth 400,128bit memory bus,fsb 400 edition,agp 8x , designed for amd athlon xp processor thats what is on the box i really dont know much about computers but i do know some things if you need any more infor just tell i really want to slove this problem because i am unable to play those games and i want to fix the problem a.s.a.p    
thanks ~ nubbz
Logged

justin clark
Ageless
Dark Overlord of the Universe
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +4/-1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1779



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #3 on: May 11, 2005, 09:14:31 PM »

My God... does your keyboard have a full stop option and did you ever learn how to write sentences? Please rewrite what you were saying in paragraphs, single sentences or something more legible than what you wrote above, PLEASE !!!

What if we would answer you in continuous sentences like that without telling you where a question started or ended while we were telling you that our laundry got washed okay with Dreft because it really differentiates the colours in the wash and did I tell you the weather here in the Netherlands is really fine I really like it here my car if I had one runs 5 km to the gallon I ride a bike my girlfriend likes puppets can you still follow what I am saying be sure to gamble on 34 45 23 12 44 and 11 in the next lottery i have a Pentium 4 Celeron what do you have the colour of the curtains my neighbors have is blue how about that huh.

Have fun.
« Last Edit: May 11, 2005, 09:19:14 PM by Ageless » Logged

Jord.
Cactus
Security & Virus Specialist
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +2/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4327


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #4 on: May 11, 2005, 10:42:21 PM »

Do you have the latest Video Card drivers .. see here .. nVidia

Also make sure you have the latest DirectX runtime installed .. Wink

It would help like Jee says to paragraph your sentences .. makes it easier to read.. Grin

Cactus  
Logged

**PLEASE**.....do not post your hijack log in someone else's thread. Start a separate thread HERE! Thank you.

cactus@mytechsupport.ca

My System Specs

Avg Antivirus::Ad-Aware::Spybot::Windows Update::Recuva
Malwarebytes::SUPERAntiSpywareFREE
nubbz
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 42


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #5 on: May 11, 2005, 11:08:56 PM »

sorry about that i was in a rush.i was tryign to type it real fast so when i got back from work you guys would reply to me and i could fix what happen.soryy about that.my video card is a nvidia geforce fx 5700 ultra,128 mb agp.i have two hard drives that are 80 gb,two cd drives,6 fans and a light in side the case running on a 300w antec power supply.i have a big termal take cpu fan that i bought becuase my computer would over heat everytime i started a game or a big program.for my mother board im just going to read what is off the box.k7n2 delta msi,ddr 6.4gb memory bandwidth,128 bit memory bus. i do have the latest driver installed.and i downloaded direx x and it is still messing up Sad
Logged

justin clark
nubbz
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 42


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #6 on: May 13, 2005, 01:26:25 AM »

do you know what is wrong or what could be wrong ?
Logged

justin clark
Ageless
Dark Overlord of the Universe
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +4/-1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1779



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #7 on: May 15, 2005, 03:43:13 AM »

I was about to say: it would still be nice to know your CPU and what kind of internet version you have, meaning dial-up/ADSL/Cable and at what speed. Also how it is connected, by Ethernet or USB.

But no: the problem you have is your PSU. A 300 Watt Power supply, with 6 fans at least, a light on the side (got me laughing 3 times) and whatever else? Your 5700 takes power from the PSU, if I am not mistaken. You have to connect a molex connector onto it. So please go shopping for at least a 460W PSU, one of a good brand, it may cost you a little but hey, it'll make sure your PC won't throw you out of the game anymore while you only have a mouse to move.

It's called a stalling PC.
Logged

Jord.
nubbz
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 42


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #8 on: May 15, 2005, 10:35:15 PM »

Are  you sure that if i buy a new power supply my problem will be fixed.would this one do the job http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153007
Logged

justin clark
nubbz
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 42


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #9 on: May 15, 2005, 11:04:42 PM »

i dont think the problem is my power supply .i unhooked all my fans,2nd hard drive,both cd drives and my light.i tryed playing counter strike and the other valve games and it still kicks me out and freezes up.but with all my fans,hard drive,light and cd drives hooked up i can play other online gmaes like world of warcraft,battlefeild 1942 and other its just valve games


my connection is cable and  connected buy ethernet cable.its speed is 1 mb per sec and my cpu 2.09 ghz.
Logged

justin clark
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page September 22, 2018, 01:11:15 AM