MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Internet & Network Support arrow Networking Problems arrow Topic: Boughw's own thread: Connection problems
April 03, 2020, 07:11:21 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 03, 2020, 07:11:21 AM

Login with username, password and session length
 Featured Sites:
News
New  Looking for cheap hardware and/or software?
Visit our new Online Store where you will be able to purchase from a reputable vendor by country.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Boughw's own thread: Connection problems  (Read 949 times)
boughw
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« on: May 12, 2005, 11:34:38 AM »

Hey guys.... I need EURGENT help!!! My internet all of a sudden has just screwed up! I mean when I click the internet connection icon it comes up and all the username and password has numbers in it that I
Logged

 
boughw
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: May 14, 2005, 12:01:00 PM »

Hey guys, is someone able to help me? Its really bugging me! When i click the dial up icon it opens but the Username is like :dbar1034-4324;234, and phone number is like a 18 digit number like : 10320198888 when mine is acctually 10 digit number. I've tried adding a picture of whats it looks like but this thing wont let me. Ill try again!
Can someone tell me why it wont let me attach a photo either? It says "You have yo be loged on" which I am otherwise i wouldnt be able to send this right?

Will
Logged

 
Ageless
Dark Overlord of the Universe
Global Moderator
Hero Member
*****

Karma: +4/-1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1779



Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: May 17, 2005, 12:46:01 AM »

(split off by Jee)

@boughw, please always start your own thread. Don't disrupt someone else's.
Looks like you are infected by a dialer program that will change your dialup function.

Use Adaware, Spybot S&D and Spywareblaster from this FAQ to get rid of it and to protect you against any further intrusions. That is, Spywareblaster will protect you as long as you keep it updated!

Logged

Jord.
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page March 31, 2020, 03:56:29 AM