MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters! MyTechSupport.ca :: Your Computer Technical Resource Headquarters!
HOME FORUMS RESOURCES & TOOLS ARTICLES ONLINE STORE ABOUT US
Computer Support Forums arrow Software Support arrow Game Problems arrow Topic: Video Card / FarCry
July 18, 2019, 11:58:32 AM
 

Home Forum Rules Help Search Mobile Version Login Register

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 18, 2019, 11:58:32 AM

Login with username, password and session length
 
News
New  Looking for cheap hardware and/or software?
Visit our new Online Store where you will be able to purchase from a reputable vendor by country.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Video Card / FarCry  (Read 1441 times)
mckeaney
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10


Bookmark and Share

View Profile
« on: July 19, 2005, 10:00:44 AM »

I have a HP Pavilion a530n.
AMD Athlon(64) XP 3200+ running at 2.0 GHz
GeForce4 FX5200XT (Lancer)
AGP 8x graphic card
1 GB RAM

I'm playing Far Cry and have tried other games.  The games run, but seem to drag and are a little choopy.  I'd like to upgrade to a
GeForce 6600GT AGP Graphics Card...
1. Can my system handle it?
2. Will this help the game play?

Thanks for the help-
Logged

 
wayne1721
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 212


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #1 on: July 29, 2005, 08:07:04 PM »

I had an fx5200 card and it didnt seem to work right on anything,I didnt have far cry at the time but now I have an fx5500 and the game and it plays fine.I just got battlefield2 which requires an fx5700,,sometimes the game will not load up when I select single player but I dont know if it has to do with my fx5500 or not as yet.(just in case u may get bf2)
Logged

 
Guild_Wars_kiks_ass
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 28


Bookmark and Share

View Profile
« Reply #2 on: August 18, 2005, 10:09:53 PM »

Mckeaney, i'm pretty sure your computer can handle the new card, as long as you have the new pci express bus architecture, but for now check that you have the latest driver for your current graphics card at http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Wayne, the reason battlefield2 isn't running is because your graphics card doesn't meet the requirments.
Logged

 
Pages: [1] Go Up Print 
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Disclaimer
This site is NOT responsible for any damage that the information on this site may cause to your system. Everything you try, whether inspired by the response given from this site or not, is entirely at your own risk. All product names and company names used herein are for identification purpose only and may be trademarks or registered trademarks of their respective owners. We are in no way affiliated or representing any of the companies on this site unless specified.
Back to Top
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot Fight Back Against Spammers! Get Firefox! Get Thunderbird! View Sylvain Amyots profile on LinkedIn
Back to Top
Google visited last this page June 15, 2018, 07:35:25 PM